Põhjarannik 6. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
agari mõis jätab endiselt hüljatud mulje, ent vallavõimud said kinnituse, et uued omanikud pole jahihotelli rajamise mõttest loobunud.
agari mõis jätab endiselt hüljatud mulje, ent vallavõimud said kinnituse, et uued omanikud pole jahihotelli rajamise mõttest loobunud. Foto: Matti Kämärä

* 100 euroga Mäetaguse vallalt Pagari mõisa peahoone ostnud Hispaania kütid pole lepingut täitnud ega seda jahihotelliks renoveerima asunud. Vallavõimud on nõus lepingutingimusi leevendama ja lisaaega andma.

* Eile kell 17 lõpetas kohtlajärvelanna Jelena Guskova üleeile keskpäeval alustatud näljastreigi ja lasi end linna sotsiaalhoolekandekeskuse juhil Arne Berendsenil koju viia, lootuses, et linn aitab tema probleemid lahendada.

* 3.-5. juunini inventeerisid Eesti kunstiakadeemia muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna tudengid muinsuskaitseameti tellimisel Sillamäe kesklinna muinsuskaitse alla võetavat ala. Uudistamist oli palju, sest vaid kaks tudengit kümnest oli varem Sillamäel käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles