Elroni lisareis alustab pühapäevast

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates pühapäevast saab Tallinna ja Narva vahet sõita kolm korda päevast.
Alates pühapäevast saab Tallinna ja Narva vahet sõita kolm korda päevast. Foto: Peeter Lilleväli

Alates pühapäevast lisandub Tallinna-Narva liinile reis, mis muudab veidi ka senist graafikut.

13. detsembrist alates on võimalik Tallinnast Narva poole sõita kell 18.32, hommikul väljub rong Tallinnast kell 8.51 ja pärastlõunal kell 16.11. Uus väljumine Narvast on kell 13.05 ja korrigeeritud on ka õhtust väljumisaega. Nii liigub viimane rong Tallinna suunas kell 19.13. Hommikul sõidab rong Tallinna poole kell 7.05.

"Püüame muuta sõiduplaane vastavalt reisijate soovidele ja vajadustele," rääkis Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. "Narva liini sõitjate arv on kasvanud aastaga jõudsalt, ühe lisanduva reisiga päevas mõlemas suunas soovime pakkuda klientidele suuremat paindlikkust oma reisiplaanide tegemisel."

Elroni rongidega tehti lõppeva aasta 11 kuuga 6 043 000 reisi, aasta kokkuvõttes prognoosib ettevõte 12% rohkem reise kui 2014. aastal.

"Elroni selleaastased eesmärgid täituvad - jõudsalt on kasvanud nii sõitude hulk, rongikasutajate arv, sõiduplaanist kinnipidamise määr kui ka rongide tehniline töökindlus," rääkis Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip, kelle sõnul võib piltlikult öelda, et iga Eesti elanik on aasta jooksul teinud viis rongireisi. Emori läbiviidud küsitluse kohaselt on Elroni rongidega sõitnud 39% Eesti 15-74aastastest elanikest.Novembris tehti Elroni rongidega 547 000 reisi ehk 5,5% enam kui aasta tagasi ja piletitulu teeniti 897 000 eurot ehk 0,1% rohkem aastataguse ajaga võrreldes. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles