Ida-Virumaal puhkes kaks uut metsatulekahju

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poruni jõe ääres laupäeval ja pühapäeval lõõmanud põleng haaras enda alla umbes 56 hektarit metsaala.
Poruni jõe ääres laupäeval ja pühapäeval lõõmanud põleng haaras enda alla umbes 56 hektarit metsaala. Foto: Ida-Eesti päästekeskus

Ida-Virumaal teatati eile õhtul juba kahest uuest metsapõlengust, kui Kuningaküla lähistel tegeleti juba varem süttinud tulekahju kustustöödega. 

Eile õhtul kell 17.15 teatati häirekeskusele tulekahjustJõhvi vallas Kahula külas, kus põleb metsa noorendik ja raiesmik oksavaaludega. Tulekahju lokaliseeriti kell 23.45, kustutustööd jätkuvad, vahendas Postimees.

Kell 20.38 teatati häirekeskusele tulekahjust Vaivara vallas Kulgu kanali ääres, kus põleb turbapinnast 1,8 hektari suurusel alal, kustutustööd jätkuvad.

Illuka vallas Kuningaküla küla lähistel Poruni jõest lõunas jätkusid eile turbapinnase ja metsanoorendiku kustutustööd. Kogu põlenguala on 35 hektarit, millest intensiivselt põleb 14 hektarit. Eluhoonetele ohtu ei ole.

Kustutustöödel osales ka PPA lennusalga helikopter. Kustutustööd kestavad siiani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles