Aprillist hakkavad bussid sõitma möödu uut Puru teed

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillist hakkavad bussid sõitma möödu uut Puru teed. 
PEETER LILLEVÄLI
Aprillist hakkavad bussid sõitma möödu uut Puru teed. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

1. aprillist hakkab kehtima Kohtla-Järve liinibusside uus sõiduplaan. Muudatused puudutavad bussiliine nr 17, 28, 28a ja 29. 

Kohtla-Järve abilinnapea Deniss Veršinini sõnul analüüsis linnavalitsus kõiki linnaliinibusside marsruute, et sõitjate palvel sõiduplaani muudatusi teha.

Liinidel nr 17 ja 29 hakkab marsruut Jõhvi piires kulgema mööda Puru tee uut lõiku ning seetõttu jäävad nendel liinidel ära Kooli ja Kaare tänava peatus ning lisanduvad Hariduse tänava ja lasteaia peatus. See tähendab, et bussid ei tee enam Jõhvis haaki, sõites mööda Kaare tänavat nagu praegu.

Deniss Veršinini sõnul uuris linnavalitsus, kuidas suhtub sellisesse lahendusse Jõhvi vald, ning selgus, et nemad selles oma elanikele mingit probleemi ei näe.

Peale selle pikeneb bussi nr 17 marsruut puhkepäeviti Puru haiglani. Nagu eelmiselgi aastal, kulgevad ka tänavu 1. aprillist kuni 30. septembrini liinil nr 17 kaks reisi Viru kaevanduse peatuseni, et linnaelanikel oleks võimalik aiamaale sõita.

Liinidel nr 28 ja 28a vanalinna peatusest väljumise ajad ei muutu, ent sõidugraafikute optimeerimise tõttu muutuvad mõnevõrra vahepeatuste läbimise ajad.

Sõiduplaaniga saab lähemalt tutvuda internetis aadressil peatus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles