VIDEO President Transi jalgpalluritele: "Siin on sõbralik, väga vahva!"

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaid kohtus reede hilisõhtul Narva Transi jalgpallimeeskonnaga ja kiitis Narvat.

Kokkusaamine leidis aset vahetult pärast Narvas Fama staadionil enam kui poole tuhande poolehoidja tulisel kaasaelamisel toimunud mängu Pärnu Vaprusega, mis lõppes narvalaste ponnistustele vaatamata 1:1 viigiga.

Kogu kohtumist tribüünilt jälginud Kersti Kaljulaid lohutas Narva jalgpallureid, et nad koduväljakul loodetud kolme punkti ei saanud. Transi poolkaitsja Viktor Plotnikov küsis presidendilt, kuidas talle Narvas meeldib.

Kersti Kaljulaid jagas Narvale ohtralt kiidusõnu. "Promenaad on vinge. Ma läksin hommikul jooksma ja juba  kell 6.30 tegid memmed jõuväljakul trenni. Sõudebaas oli väga vinge. Ja see on ka suur asi, et niipalju rahvast on mängu vaatamas. Tore on, sõbralik on siin, väga vahva!" tõdes ta ja lisas, et mõistab täitsa ka  staadioniprobleemi. Transi president Nikolai Burdakov oli enne just presidendile rääkinud murest, et kui riigi toel on paljudesse Eesti linnadesse ehitatud korralikud staadionid, siis Narvas seda pole ja Trans ei saa seetõttu ka euromänge kodulinnas pidada.

"Ja bassein ka?" ütles seejärel Plotnikov, mille peale Kersti Kaljulaid lubas, et bassein tuleb koos politseinikega, kui Narvas valmib mõne aasta pärast Sisekaitseakadeemia Narva kolledž.

Enne meistriliiga mängu kohtus president Narva Transi noorte jalgpalluritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles