Pargikeskusele pandi teist korda nurgakivi

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi osales Martin Repinski Pargikeskusele nurgakivi panekul vallavanem kandidaadina, nüüd aga vallavanemana. Münte paneb silindrisse arendaja volitatud esindaja Allan Mänd, kes on olnud selle keskuse rajamise eestvedaja juba ligemale viis aastat. PEETER LILLEVÄLI
Aasta tagasi osales Martin Repinski Pargikeskusele nurgakivi panekul vallavanem kandidaadina, nüüd aga vallavanemana. Münte paneb silindrisse arendaja volitatud esindaja Allan Mänd, kes on olnud selle keskuse rajamise eestvedaja juba ligemale viis aastat. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Teisipäeva keskpäeval pandi Jõhvis teist korda  nurgakivi pargikeskusele.

Tulevase keskuse esimeses järgus on katusealust pinda ligi 23 000 ruutmeetrit, mis jaguneb  65 üürniku vahel. "Umbes 18 000 ruutmeetrit rendime keskuses välja ja ülejäänu on liikumisteed ja puhkealad," ütles keskust arendava OÜ  Jõhvi Pargi Arendus Kaubandus juhatuse liige Urmas Sardis.

Pargikeskuse fassaadi projekteerimine veel käib. Järgmise aasta lõpus valmivasse keskuse esimesse osasse tulevad kauplused, söögikohad, kobarkino, laste mängualad ja spordialad. Pärast esimese osa valmimist on arendajad lubanud alustada teise etapi ehitust. See hõlmab veekeskust, jäähalli ja hotelli.

Esimest korda toimus Jõhvi pargikeskusele nurgakivi paneku tseremoonia rohkem kui aasta tagasi. Sellise nimega väljalubatud üritus osutus tegelikult Jõhvi Keskerakonna valimiskampaaniaks enne kohalikke valimisi ja tegelikult tookord nurgakivi asetamist ei toimunudki. Ürituse kutsel väljakuulutatud peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas kohale ei tulnudki. Küll aga oli platsis tollane riigihalduse minister Jaak Aab, kes soovis edu pargikeskuse rajamisel ja tunnistas suurel lavalt, et tegu  on valimisüritusega ja innustas hääletama oma partei poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles