Narva linnavolikogu liikme auto pandi põlema

Ilja Smirnov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Orlov ütles, et suvel tema abikaasale kuuluvat ja Orlovi enda kasutuses olevat autot lõhuti, nüüd aga pandi see põlema.
Vadim Orlov ütles, et suvel tema abikaasale kuuluvat ja Orlovi enda kasutuses olevat autot lõhuti, nüüd aga pandi see põlema. Foto: Ilja Smirnov

Teisipäeva hilisõhtul süüdati Narva linnavolikogu liikme, keskerakondlasest Vadim Orlovi auto. See pole esimene kord, mil keegi näitab üles oma vaenu selle inimese vastu.

Teade põleva maasturi kohta Narvas Joala tänaval saabus häirekeskusesse 10. jaanuaril kell 23.30. 17 minutit hiljem oli põleng kustutatud.

Päästjad teatasid, et inimesed kannatada ei saanud ning süttimise põhjuseid tuleb hakata selgitama. Politseist öeldi, et alustatud on kriminaalasja.

Juba teine kord

Narva linnavolikogu liige Vadim Orlov ütles ajalehele, et tema abikaasale kuuluv ja Orlovi enda käsutuses olev auto süüdati. Sama auto sai kannatada möödunud aastal sarnastel asjaoludel.

"Samalaadne tegu pandi toime 2011. aasta juunis - minu auto löödi puruks ning Narva ettevõtja ja Vana Narva käsitööliste ja kaupmeeste gildis töötutele käsitööd õpetava Sergei Družinini auto põletati maha, kuna ta keeldus maksmast andamit Eduard Starikovi firmale," rääkis Orlov. "Antud juhul kahtlustan kaht inimest - Andrus Tamme ja Eduard Starikovi," teatas ta kategooriliselt.

Detsembris kirjutas uudisteportaal rus.err.ee, kuidas Vadim Orlov linnavolikogu ees esinedes ütles, et enne istungit astus tema juurde Keskerakonna Narva piirkonna juht Andrus Tamm ja tundis huvi, "kas ma ikka kannan helkurit ja kas ma ei pelga käia linna pimedatel tänavatel?". Jutuajamine Tammega olevat aset leidnud pärast seda, kui Orlov oli küsinud, miks just Tamm nimetati ASi Narva Vesi nõukogu liikmeks.

Orlov on võlgades?

"Kuuldes, et kahtlustatakse mind, tegi see mulle algul nalja - see on ju täielik absurd!" kommenteeris Andrus Tamm eile temale suunatud süütamiskahtlust. "Omalt poolt kahtlustan, et see lugu on kas järg mullusele juhtumile, kus Orlov võib-olla kedagi pettis, või siis kindlustuspettus," lisas ta.

Mis puudutab teist kahtlustatavat - Starikovi -, siis ütles Orlov eile Põhjarannikule järgmist: "Sedasi ta hirmutab mind, sest olen lahti harutanud kõik tema skeemid, mida ta kasutab töötukassalt töötute koolitamiseks ettenähtud raha varastamiseks."

Pisut varem, detsembrikuus, kommenteeris Eduard Starikov ajalehele enda ja Orlovi vahelist vaenu sedasi: "Mis puudutab konflikti olemust, siis on kõik lihtne - ta on võtnud laenu minule kuuluvast firmast Edu24 Invest OÜ. Võlasumma on käesolevaks hetkeks umbes 17 000 eurot. Peale selle ostis Edu24 Invest OÜ välja härra Orlovi isikliku käenduse Sampo Pangale summas 140 000 eurot. Edu24 Invest OÜ saatis Orlovile pankrotihoiatuse. Praegu valmistavad juristid ette dokumente pankrotimenetluse alustamiseks kohtus. Härra Orlov ei taha kuidagi oma kohustusi täita ja seepärast korraldab neid sõusid minu süüdistamisega. Kõik dokumendid nende nõuete kohta on mul olemas."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles