Kohtla-Nõmme talvekeskus avaneb reedel

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Nõmme talvekeskus.
Kohtla-Nõmme talvekeskus. Foto: Peeter Lilleväli

Reedest alates saab talvemõnusid nautida Kohtla-Nõmme talvekeskuse väiksel mäel, suure nõlva avamist pole veel otsustatud.

Eilseks oli kunstlumi Kohtla-Nõmme talvekeskuse väiksel nõlval laiali lükatud ja kinni tallatud ning terve päev tegeleti lifti paigaldamisega.

"Enamik töid on tehtud, pisiasjad jäävad veel homseks. Häälestamisega arvestame ka, nii et enne reedet ei julge avamist lubada - aga reedel juba kindlasti," rääkis Kohtla-Nõmme abivallavanem Jaak Rooden eile pärastlõunal.

Nn tuubimägi hakkab lahti olema samamoodi nagu mullu: teisipäevast reedeni kella 15-20, laupäeval-pühapäeval kella 11-19 ja esmaspäeviti on puhkepäev. Külmakraadid lahtiolekule mingeid piire ei sea.

"Oleme päris krõbeda külmaga ka lahti olnud - ja rahvast käib; muidugi vähem kui tavaliselt," rääkis Rooden. "Plaanis on küll iga ilmaga lahti hoida, aga eks seda saab jooksvalt vaadata."

Ka varustuse laenutamise hinnad ja mäepileti hind on samad, mis mullu.

Suure nõlva kohta pole veel kindlat otsust tehtud.

"Sel nädalal selle jaoks kindlasti lund tegema ei hakka - ilm on küll soodne, õhuniiskus väike, aga meestel oleks liiga külm väljas tegutseda. Tuleb pikki ilmaprognoose vaadata, kui ikka veebruari ja poolt märtsi ka ilusat talveilma lubab, siis muidugi tahaks suure mäe ka valmis teha." (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles