Kadunud tüdruku otsijad teevad koostööd politseiga

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvas kadunud tüdruku otsimisega tegelevad nii politsei kui vabatahtlikud.
Narvas kadunud tüdruku otsimisega tegelevad nii politsei kui vabatahtlikud. Foto: Ilja Smirnov

Narvas pühapäeva õhtul kadunuks jäänud üheksa-aastase Varvara Ivanova otsimisega tegelevad lisaks politseile kümned vabatahtlikud, kelle tegevust koordineerib alates eilsest politsei.

Üleeile ja eile otsisid vabatahtlikud tüdrukut omal algatusel ning iseseisvalt erinevatest kohtadest, kuid alates eilsest on nende kontaktisik pidevalt suhelnud ka politsei esindajaga ning vahetanud informatsiooni otsingute kohta, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Jelena Filippova ERR-i uudisteportaalile.

Vabatahtlikud on moodustanud kohalikes foorumites nagu seti.ee, fact.ee ja ka Facebookis grupi, kus vahetatakse infot selle kohta, kes kus käis ja mida plaanitakse teha.

"Politsei paneb siiski kõikidele vabatahtlikult otsingutes osalejatele südamele, et korteritesse ja majadesse ei ole neil õigust iseseisvalt siseneda. Sellistest plaanidest ise võõrasse korterisse sisse minna tuleb loobuda, vajadusel aga tuleb oma kahtlustest teavitada politseid," nentis Filippova.

Filippova sõnul pole otsingud seni veel tulemusi andnud ning politseisse pole pöördunud ka tüdruku kadumise võimalikud tunnistajad.

Politsei pöördumine

Seoses üheksa-aastase Varvara Ivanova kadumisega otsib politsei inimesi, kes nägid kuidas 18. märtsi õhtul võttis Narvas jäähalli juures tundmatu mees lapse oma auto peale.

Politsei andmetel võttis tundmatu mees lapse tumedat värvi sõiduautosse kell 19.30 Narvas 26. juuli tänaval jäähalli juures.

Politsei palub kõigil, kel on teavet juhtumi kohta, helistada Narva politseijaoskonna telefonidel 35 76 006 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles