Kadunud tüdruku leidmiseni viiva info eest saab leiutasu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara Ivanova.
Varvara Ivanova. Foto: Erakogu


Narvas pühapäeva õhtul kadunuks jäänud üheksa-aastase Varvara Ivanova leidmise kiirendamiseks panevad vabatahtlikud otsijad välja leiutasu, mille suurus sõltub annetuste hulgast.
Vabatahtlikud on otsustanud iseseisvate otsingute kõrval panna välja ka leiutasu ning koguvad selleks raha annetustena. Leiutasu lubadus on vabatahtlike otsijate oma initsiatiiv, teatas ERR.

Narvas pühapäeva õhtul kadunuks jäänud üheksa-aastase Varvara Ivanova otsimisega tegelevad lisaks politseile kümned vabatahtlikud, kelle tegevust koordineerib alates teisipäevast politsei.

Vabatahtlikud on moodustanud kohalikes foorumites nagu seti.ee, fact.ee ja ka Facebookis grupi, kus vahetatakse infot selle kohta, kes kus käis ja mida plaanitakse teha.

Täna kirjutas ka president Toomas Hendrik Ilves Facebookis, et jälgib tähelepanu ja lootusega Varvara otsinguid.

"Lapsevanemana ütlen toetussõnad Varvara perele. Presidendina soovin püsivust ja edu kõigile otsingutega liitunud vabatahtlikele ning muidugi politseinikele. Oleme tähelepanelikud ja aitame üksteist, sellega aitame Varvarat ja tema peret," kirjutas president.

Seni pole otsingud veel tulemusi andnud ning politseisse pole pöördunud ka tüdruku kadumise võimalikud tunnistajad.

Laps on 130 cm pikk, keskmise kehaehitusega. Tüdrukul oli seljas valge lühike jope ja jalas mustad vateeritud püksid ning kummikud hobuse piltidega, peas hall kootud müts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles