Varvara kaelal olid kägistamise jäljed

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikese tüdruku leidmiskohta on narvalased toonud lilli ja mänguasju.
Väikese tüdruku leidmiskohta on narvalased toonud lilli ja mänguasju. Foto: Ilja Smirnov

Möödunud nädalal Narvas tapetuna leitud 9-aastase Varvara kaelalt leiti kägistamise jälgi ning kehalt leiti ka viiteid tema seksuaalsele väärkohtlemisele.

«Varvara kaelal olid kägistamise jäljed. Täpse surma põhjuse annab ekspertiis, mis ei ole veel valmis,» ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Mari Luuk Postimehele. Ta ei saanud täpsustada, kas need olid ainsad vägivallatunnused.

Prokuratuur kinnitas ka, et tüdruk oli tapetud mujal, mitte tema leidmiskohal.

«Tüdruku suhtes on toime pandud seksuaalkuritegu,» lisas Luuk, kuid ei saanud uurimise huvides täpsustada, millised asjaolud sellele viitavad.

Ka surmaaja osas annab vastuse ekspertiis, mis ei ole veel valmis.

Samuti ei saa ta veel täpsustada ka seda, millised andmed on prokuratuuril võimalike kahtlusaluste kohta, kuid kedagi kinni pole peetud.

Viis päeva kadunud olnud üheksa-aastase Varvara Ivanova alasti ja vägivallatundemärkidega surnukeha leiti möödunud reede hommikul Narvast jäähalli lähedalt tühermaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles