Steptšenko ja Jurlova alustavad maailmakarika hooaega

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Darja Jurlovalt kui ka Daniil Steptšenkolt oodatakse, et sel hooajal jõuaksid nad mõnel maailmakarika etapil punktikohale.
Nii Darja Jurlovalt kui ka Daniil Steptšenkolt oodatakse, et sel hooajal jõuaksid nad mõnel maailmakarika etapil punktikohale. Foto: Erakogu

Maailma paremate laskesuusatajate karussell hakkab pöörlema järgmisel nädalal Rootsis Östersundis toimuva maailmakarikavõistluste avaetapiga, kus peaksid kaasa tegema ka narvalased Daniil Steptšenko ja Darja Jurlova.  

Eesti koondislaste viimasel kontrollvõistlusel Soomes Olosel kumbki neist paremate hulka ei jõudnud, sest mõlemad olid jännis laskmistäpsusega.

Meeste A-koondisesse kuuluv Steptšenko tuli 15 km ühisstardiga sõidus viiendaks. Ta kaotas esimesena finišisse jõudnud Kauri Kõivule ligemale kolme minutiga. Steptšenko eksis tiirudes kokku koguni üheksal korral, võitja tegi kuus möödalasku.

Naiste 10 kilomeetri ühisstardiga sõidus ei saanud Eesti juunioride koondise liige Darja Jurlova samuti üheksale märgile pihta ja pidi leppima viienda ehk viimase kohaga. Kaotust võitjale Johanna Talihärmale kogunes ligemale kaks minutit.

Kontrollvõistluse ebaõnnele vaatamata on Jurlova tänavuseks hooajaks paremas vormis kui kunagi varem. Naiste koondise liider Kadri Lehtla nimetas intervjuus Õhtulehele just Jurlovat üheks nendest, kes peaks olema niivõrd heas hoos, et suudab ka naiste maailmakarikavõistluse etappidelt punkte noppida. Kuigi Jurlova kuulub juunioride koondisesse, kutsus peatreener Maris Cakars teda hooajaks ettevalmistuma koos täiskasvanute koondisega.

Nii Steptšenko kui ka Jurlova esindavad Narva Äkke spordiklubi.  (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles