Jõhvi kontorirottide heategevusjooksu võitsid profid

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seesam Kindlustus osales kontorirottide heategevusjooksul tänavu suisa kahe meeskonnaga - Alati Valmis ja Topelt Ei Kärise!.
Seesam Kindlustus osales kontorirottide heategevusjooksul tänavu suisa kahe meeskonnaga - Alati Valmis ja Topelt Ei Kärise!. Foto: Peeter Lilleväli

Ehkki Jõhvi IV kontorirottide heategevusjooksu "Rat Race 2014" võitis õige nimega meeskond - Püssikuulist Kiiremad - Püssi spordiklubist, on tegelikud võitjad Lüganuse valla suurpered ja sportlik õhin.

Ehkki pea kõik rotijooksus osalejad olid vaeva näinud oma meeskonna kostüümide tuunimisega, torkasid silma näiteks sotsiaaldemokraadid, kes kandsid punaseid siidkeepe tekstiga "Super-Marju" ja värske MEPi Marju Lauristini maske.

Riigikogu liikmest võistkonnakapten Etti Kagarov ütles, et sellise kostüümiga saadavad nad Lauristini Brüsselisse - lisaks Lüganuse valla suurperede lastele koolitarvete ostuks raha kogumisele.

Kaitseliidu Alutaguse maleva naised kandsid üleni valget skafandrit, millega nad meenutasid spermatosoide. "See on tegelikult Kaitseliidu talvine maskeerumisülikond. Püüame võidelda ka selle eest, et suvel oleks ikka suvi," kommenteeris võistkonna Alutaguse Naised kapten Annika Saar oma välimust, mis, nagu hiljem selgus, pälviski vaimukaima kostüümi kategoorias esikoha.

Lüganuse valla esindajad, kes võistlesid nime all Vapper ja Ilusad, rääkisid, et nende osalus on oluline, kuna tänavune rottide jooks toetas just nende valla suurperesid. Vallavanem Allan Aron kostis, et vald saaks ka ise tublide perede toetamisega hakkama, aga abi kulub ikka marjaks ära.

Sotsidele lisaks olid jooksul erakondadest esindatud ka reformistid, täpsemini piirkonna juht Maris Toomel koos Jõhvi reforminoortega. Toomel ütles, et tema tiimi eesmärk on nii toetada kui ennast näidata - seda enam, et hiljuti avati Jõhvis oravate kontor.

"Mult aina küsitakse, miks me kontorirottide heategevusjooksu Jõhvis korraldame. Suur põhjus on see, et Jõhvi saab "Rat Race`i" korraldamise läbi Tallinna ja Tartu kõrvale. Teine asi on see, et meie maakonnas ongi palju vähekindlustatud peresid - saame maakonnas igal aastal pöörata oma tähelepanu eri valla poole," ütles Terje Rattur, kes oma firmaga Tertur tegeleb rottide võidujooksuga Jõhvis 2010. aastast.

Kiireimaks osutus Jõhvi IV kontorirottide heategevusjooksul Püssi spordiklubi meeskond Püssikuulist Kiiremad. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles