Autokeskus sai nurgakivi ja peaaegu sarikapärja

Põhjarannik
Copy
Vianori keskus kerkib nii heas tempos, et nurgakivi panekuks leiti aega alles siis, kui hoone hakkas katuse alla saama.
Vianori keskus kerkib nii heas tempos, et nurgakivi panekuks leiti aega alles siis, kui hoone hakkas katuse alla saama. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi tööstuspargis pandi neljapäeval nurgakivi uuele Vianori ärihoonele, kuigi hoone on Mapri Ehituse töömeeste käe all nii jõudsalt kerkinud, et sarikapidu ehk hoone täiskõrguse saavutamine on lähipäevade küsimus. 

Kahekorruselise ärihoone ehitus läheb maksma pisut üle 1,6 miljoni euro. Vianor kasutab ise sellest majast, kus kasulikku pinda on 1700 ruutmeetrit, poolt ning ülejäänud pinnad renditakse välja. "Keskust kavandades ei planeerinud me ainult rehviladu ja autoremonditöökoda, vaid tahame vabadele pindadele meelitada rentnikke, kes autokeskusele lisaväärtust annavad," rääkis Vianori kaubamärgi all tegutseva OÜ Tireman juhatuse liige Raivo Mererand. Sügisel valmivas hoones on Vianoril neli sõiduautode remondiboksi ja üks veoautode boks ning sillastend. "Kindel kaup on täna koos, et hoonesse tuleb ka tehnoülevaatuspunkt, nii et autoomanik saab ühes kohas korraga kaks asja korda aetud," lisas Mererand. Kuid mõnede pindade rentimise üle on läbirääkimised veel pooleli.  

Vianor spetsialiseerub nende autode remondile, mille garantiiaeg on lõppenud ja autovaldaja pole enam jäigalt seotud ametliku esindusega, mille hinnakirjad on väga kallid. Sama ärimudeliga keskusi, kuhu püütakse koondada mitu üksteist täiendavat firmat, on Vianor rajanud varemgi ja sügisel avatav Jõhvi keskus on neil juba üheksas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles