Ossipenko ei välista, et võtab Jõhvi abivallavanema pärast tagandamist tööle

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi vallavanem Max Kaur kavatseb täna tuua volikogu ette eelnõu, millega abivallavanem Viktoria Tsventarnaja ametist maha võetakse.
Jõhvi vallavanem Max Kaur kavatseb täna tuua volikogu ette eelnõu, millega abivallavanem Viktoria Tsventarnaja ametist maha võetakse. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ärimees Nikolai Ossipenko, kes on Jõhvi võimufraktsiooni Jõhvi − Meie Kodu sisuline juht, eitab vastuolusid abivallavanema Viktoria Tsventarnajaga ning ei välista, et juhul kui too abivallavanema ametist sel nädalal maha võetakse, pakub ta Tsventarnajale tööd mõnes oma ettevõttes. 

Jõhvi koalitsiooni suurim jõud Jõhvi − Meie Kodu soovib sel neljapäeval volikogu istungil abivallavanema kohalt tagandada Viktoria Tsventarnaja. Aasta tagasi esitas sama fraktsioon sellele kohale tema kandidatuuri, kusjuures enne oli lagunenud koalitsioon selle fraktsiooni ning fraktsiooni Jõhvi Eest vahel just paljuski selle tõttu, et viimasele polnud Tsventarnaja kandidatuur vallavalitsuse liikmena vastuvõetav. 

Ossipenko eitab lahkhelisid 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles