Jõhvi võimuliit võttis oma kunagise lemmiku abivallavanema kohalt maha

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Viktoria Tsventarnaja tsiteeris oma lahkumiskõnes volikogule kunagist pärsia poeeti Omar Khayyami: "Kui loobid inimese pihta pori, võib see inimeseni mitte jõuda, aga sinu kätele see jääb." Pärast kõnet pälvis tagandatud abivallavanem volikogu liikmete aplausi.
Viktoria Tsventarnaja tsiteeris oma lahkumiskõnes volikogule kunagist pärsia poeeti Omar Khayyami: "Kui loobid inimese pihta pori, võib see inimeseni mitte jõuda, aga sinu kätele see jääb." Pärast kõnet pälvis tagandatud abivallavanem volikogu liikmete aplausi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi volikogu kutsus neljapäeval ametist tagasi abivallavanema majandusküsimustes Viktoria Tsventarnaja ning kinnitas sellesse ametisse senise ehitusspetsialisti Natalia Abeli. 

Aasta tagasi lagunes Tsventarnaja pärast eelmine koalitsioon, sest valimisliidud Jõhvi − Meie Kodu ning Jõhvi Eest olid tema vallavalitsusse toomise küsimuses eri meelt. Nüüd oli aga just Tsventarnaja selja taga seisnud Jõhvi − Meie Kodu tema mahavõtmise algataja ning eestvedaja.

Jättis põhjendamata 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles