Jõhvi tervisekeskus valmib sügiseks

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Peahoonet ja tervisekeskust ühendava galerii katuselt tõid pärja alla tervisekeskuse rajaja Tiiu Sepp ja perearst Reet Tooming, kes valiti 2016. aastal Eesti aasta arstiks.
Peahoonet ja tervisekeskust ühendava galerii katuselt tõid pärja alla tervisekeskuse rajaja Tiiu Sepp ja perearst Reet Tooming, kes valiti 2016. aastal Eesti aasta arstiks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ehitajad võtsid eelmisel reedel korraks aja maha, et pidada sarikapidu ning tutvustada perearstidele ja -õdele nende tulevasi tööruume.

Jõhvis rekonstrueeritakse moodsaks esmatasandi tervisekeskuseks kunagise lastehaigla kõrvalhoone Jaama t 34b, mis ehitati 1980. aastatel füsioteraapia tarbeks. Viimati asusid seal haigla köök ja narkomaaniaga seotud projektid: metadooni asendusravi ning noorukite ravi- ja rehabilitatsioonikeskus.

Tervisekeskuseks hakati hoonet ümber ehitama mullu detsembris. Lepingus oli tervisekeskuse valmimise tähtajaks tänavu august, aga ehitusfirma sai tööde lõpetamiseks pikendust oktoobri lõpuni. Sel juhul jõuavad tervisekeskuse rentnikud veel selle aasta sees sisse kolida. "Tahaks, et 1. jaanuarist käiks töö täie rauaga," ütles tervisekeskuse rajaja, osaühingu Corrigo juhatuse liige Tiiu Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles