Jõhvis erakonnakaaslaste vastu võimupöörde algatanud Repinski astus ise kõrvale

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi eelmine vallavanem Martin Repinski algatas Jõhvi volikogu esimehe Eduard Easti ja vallavalitsuse ametist tagandamise, kuid peatas mõned päevad enne hääletust ise oma saadikuvolitused.
Jõhvi eelmine vallavanem Martin Repinski algatas Jõhvi volikogu esimehe Eduard Easti ja vallavalitsuse ametist tagandamise, kuid peatas mõned päevad enne hääletust ise oma saadikuvolitused. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavanema ametist riigikogusse siirdunud keskerakondlane Martin Repinski ärgitas volikogu opositsiooni oma erakonnakaaslastest Jõhvi vallavalitsuse ja volikogu juhte ametist tagandama ja pakkus välja ka uue vallavanema, ent tõmbus otsustaval hetkel ise ootamatult sellest mängust tagasi peatades oma saadikuvolitused. Repinski ise eitab neid opositsiooni esindajate väiteid. 

Jõhvi volikogus tuleb täna hääletusele umbusalduse avaldamine Max Kauri juhitavale vallavalitsusele, volikogu esimehele Eduard Eastile ja aseesimehele Jelena Bezvoditskajale. Avaldused andsid juuli lõpus toimunud istungil sisse opositsioonisaadikud, kellega oli liitunud ka Jõhvi võimuliidus oleva keskfraktsiooni liige Allan Mänd.

Algatus tuli Repinskilt 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles