Virumaa kolledži uus direktor on Mare Roosileht

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Mare Roosileht tõdeb. et haridust ja teadust vajatakse igal ajal, sõltumata riigikorrast, sotsiaalmajanduslikust, kriisi- või mõnest muust olukorrast.
Mare Roosileht tõdeb. et haridust ja teadust vajatakse igal ajal, sõltumata riigikorrast, sotsiaalmajanduslikust, kriisi- või mõnest muust olukorrast. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Teisipäeval valis TalTechi nõukogu Virumaa kolledži uueks direktoriks senise arendusdirektori Mare Roosilehe.

Kolledži senine direktor Viktor Andrejev uueks ametiajaks ei kandideerinud kuid, jätkab tööd panustades eelkõige koostöösse ettevõtetega, teatas Virumaa Kolledž.

TalTechi Virumaa kolledži senine arendusdirektor Mare Roosileht on töötanud kolledžis ja selle eelkäijates ühtekokku 26 aastat. Ta on olnud matemaatika ja informaatika õppejõud, reaalkeskuse juhataja ning alates 2007. aastast arendusdirektor. Tema poolt kirjutatud ja suures osas juhitud projektide toel on investeeritud kolledži ning üldisemalt Ida-Virumaa arendusse üle 7 miljoni euro Euroopa Liidu struktuurifondide toetusi.

Mare Roosilehe sõnul jätkab ta tööd, et muuta Virumaa kolledž üle Eesti tunnustatud, uuendusmeelseks ning atraktiivseks teadus- ja haridusasutuseks.

“Virumaa kolledži eesmärk on olla hinnatud arendus- ja teaduskoostöö partner nii kohalikele ettevõtetele kui rahvusvahelistele kõrgkoolidele. Ühtlasi jätkame arendustegevusega põlevkivienergeetika valdkonnas. Soovime olla ka üks eestluse tugevdamise kantse Ida-Virumaal,” ütles Roosileht.

Möödunud aastal omistati Mare Roosilehele Tallinna Tehnikaülikooli kuldmärk ning TTÜ 100 teenetemedal Virumaa kolledži mitmekülgse arendamise ja potentsiaali rakendamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles