Kohtla raudteeülesõidu remont muudab bussiliiklust

Põhjarannik
Copy
Jõhvist Kohtla-Nõmmele pääseb ka remondi ajal probleemideta, Kohtla-Järve peatused jäävad aga enamjaolt läbimata.
Jõhvist Kohtla-Nõmmele pääseb ka remondi ajal probleemideta, Kohtla-Järve peatused jäävad aga enamjaolt läbimata. Foto: Peeter Lilleväli/Põhjarannik

Kohtla-Nõmme ja Mäetaguse bussid jätavad Kohtla-Järve peatused enamjaolt vahele. 

Remondi tõttu on Kohtla (Vanaküla) raudteeülesõit suletud reede, 30. augusti õhtul kella 19st kuni esmaspäeva, 2. septembri õhtul kella 20ni, mistõttu bussid nr 43 ja 114 sõidavad sel ajal tavapärasest erinevat marsruuti mööda.  

Buss nr 43 (Kohtla-Nõmme - Iidla) suundub pärast Täkumetsa peatust Sompa kaudu Kohtla-Nõmmele ja sõidab sama teed tagasi Iidla suunas. 

Täkumetsa ja Vanaküla vahelisi peatusi ei teenindata ning Kohtla-Järvele buss enamjaolt sisse ei sõida. Erandina läbivad Kohtla-Järvel Koidula peatuse pühapäeval Kohtla-Nõmmelt kell 10.20 ja 12.00 ning Iidlast kell 9.20 ja 14.20 väljuvad bussid ning esmaspäeval Kohtla-Nõmmelt kell 8.10, 9.10, 13.20, 14.20 ja 15.35 ning Iidlast kell 7.10 ja 14.20 väljuvad bussid. 

"Kuna remont sattus täpselt kooliaasta alguse ajale, püüdsime koos Sebega leida parima lahenduse, et nii Kohtla-Nõmmelt Kohtla-Järve koolidesse kui Kohtla-Järvelt Kohtla-Nõmme kooli käivad õpilased jõuaksid aktusele ja esimese koolipäeva tundidesse, samuti pääseksid hiljem koju," rääkis Ida-Viru ühistranspordikeskuse juht Heiki Luts. 

Muudel kellaaegadel soovitas ta sõita 43. bussiga Kohtla-Nõmmelt Vanaküla peatusse, ületada siis jalgsi raudtee ning sõita edasi Kohtla-Järve suunas linnaliini bussiga nr 15.

"Sellel liinil on remondi perioodil käigus korraga kaks bussi, kumbki sõidab vastassuunast raudteeülesõiduni. Bussi sõiduplaani leiab aadressil peatus.ee," ütles Luts. 

Buss nr 114 (Jõhvi - Mäetaguse - Kohtla-Järve - Jõhvi) sõidab Jõhvist Mäetaguse suunal pärast Ereda peatust Sompa kaudu Kohtla-Järvele Koidula peatuseni ja sealt edasi Jõhvi suunas.

Jõhvist läbi Kohtla-Järve sõidavad bussid alates laupäeval kl 6.20 Kohtla-Järvel Koidula peatuseni, kust suunduvad tagasi Kukruse ja Sompa kaudu Mäetagusele.

Kohtla-Järvel ei teenindata neil päevadel Lydia Koidula ja Sompa risti vahelisi peatusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles