Narva spordiaktivist Vladimir Všivtsev pälvis Euroopa komisjonilt suure tunnustuse

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Vladimir Všivtsev on Ida-Virumaal nii agar rahvaspordivõistluste korraldaja kui ka neil osaleja. Sel pildil kihutab ta Alutaguse rattamaratonil.
Vladimir Všivtsev on Ida-Virumaal nii agar rahvaspordivõistluste korraldaja kui ka neil osaleja. Sel pildil kihutab ta Alutaguse rattamaratonil. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva spordiaktivist Vladimir Všivtsev valiti Euroopa Komisjoni liikumisharrastuse  konkursil BeActive kolme finalisti hulka kategoorias "Local Hero" (kohalik kangelane).

Vladimir Všivtsev on konkursi laureaatide tseremoonial Budapestis pildiil koos sihtasutuse Eesti Terviserajad tegevjuhi Alo Lõokesega.
Vladimir Všivtsev on konkursi laureaatide tseremoonial Budapestis pildiil koos sihtasutuse Eesti Terviserajad tegevjuhi Alo Lõokesega. Foto: Alo Lõoke / Facebook

Laureaadid kuulutati välja reede õhtul Ungari pealinna Budapesti hotellis Kempinski toimunud tseremoonial. 

Eesti Olümpiakomitee liikumisharrastuse juht Peeter Lusmägi teatas sotsiaalmeedias: "Eesti on liikumisharrastuse vallas tegija! Täna õhtul kuulutas Euroopa Komisjon välja BeActive konkursi võitjad ning tihedas konkurentsis pälvis Tartu Ülikooli liikumislabor „Education“ kategoorias esimese koha ning Vova Všivtsev oli „Local Hero“ kategoorias kolme finalisti hulgas. Kandidaate esitasid kõik EL liikmesriigid." 

Euroopa Komisjoni konkursil jagati auhindu kolmes kategooris: #BeActive Education Award, #BeActive Workplace Award ja #BeActive Local Hero Award.

Konkursiga tunnustab Euroopa Komisjon kohaliku tasandi spordi eestvedajaid ning silmapaistvamaid spordialaseid ettevõtmisi hariduse ja töökohaspordi vallas. 

12. novembril 40aastaseks saav Vladimir Všivtsev on MTÜ Äkke Spordiklubi  ja üks Äkkeküla tervisespordikeskuse eestvedaja. Ta on ka Ida-Virumaa kõige osavõturohkema rahvaspordiürituse Narva Energiajooksu rajameister ja kohapealne korraldaja ning paljude rattaspordivõistluste läbiviiija. Ta on valitud 2015. aasta Ida-Virumaa Aasta tegijaks. "Ma teen seda, mida oskan ja armastan, südamega seepärast, et see meeldib mulle, aga mitte tiitlite pärast," sõnas ta tookord pärast tiitli vastuvõtmist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles