Kohtla-Järve metsapargis on nüüd äge ronimisplats

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kohtlajärvelased saavad uue spordi- ja mänguväljaku korralikult järele proovida tuleva aasta kevadel.
Kohtlajärvelased saavad uue spordi- ja mänguväljaku korralikult järele proovida tuleva aasta kevadel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve Järve linnaosas metsapargi sai valmis 100 000 eurot maksma läinud vaba aja veetmise väljak, kus saab ronida, aga ka lauatennist ja malet mängida. 

Oktoobris lõpetasid Tartu firma Тommi Play ehitajad lastele ja noorukitele mõeldud uuele mängu- ja spordiväljakule konstruktsioonide ja seadmete paigaldamise. Meelelahutusalal on betoonist lauatennise- ja malelauad, ronimisköis ning seitsmemeetrine puidust ja nööridest ronimiskonstruktsioon noorukitele.

"Juba on käes hilissügis ning ilm pargis jalutamist just ei soosi, seepärast saavad linlased uue mänguväljaku korralikult järele proovida alles tuleval kevadel," sõnas Kohtla-Järve abilinnapea Vitali Borodin. "Ehitajate tööga oleme rahul, vastuvõtuakt on allkirjastatud, ent kuna viimastel nädalatel on kogu aeg vihma sadanud, siis saab laastude taset kontrollida ja hinnata ning haljastada tuleva aasta maikuus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles