Jõhvi viimase kümne aasta suurim ehitis saab kuu aja pärast valmis

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi Pargi keskuse esimeses etapis valmivas osas on pinda üle 23 000 ruutmeetri ja seal hakkab tegutsema üle 60 rentniku.
Jõhvi Pargi keskuse esimeses etapis valmivas osas on pinda üle 23 000 ruutmeetri ja seal hakkab tegutsema üle 60 rentniku. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Viru vangla valmimise järel Jõhvi kõige suurema ja kallima hoone − Pargi keskuse ehitus on jõudmas lõppjärku ja pisut rohkem kui kuu aja pärast tuleb selle avamise puhul suurejooneline pidu. 

Üle 20 miljoni euro maksva 23 600 ruutmeetri suuruse hoone kallal askeldas sel teisipäeval veel sadakond ehitajat. Osa neist oli lõpetamas hoonet ümbritseva 450 sõidukile mõeldud parkla asfaltimist. Teised ehitasid ligemale miljon eurot maksvat hoone fassaadi, kuhu tulevad rentnike logode vahele leedvalgustusega metallribad ja kolm suurt ekraani. Suur hulk töömehi toimetas tõstukitel hoone sees. Värviti seinu, pandi paika valgusteid ja tehti muid sisetöid. Osal rendipindadel, nagu näiteks 3500ruutmeetrise ostusaaliga Maksimarketi hüpermarketis, käis juba sisseseade ja külmikute paikapanemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles