VIDEO Suuremaks ehitatud Selver avas Jõhvis uksed

Põhjarannik
Copy
Jõhvi Selveri müügisaal kasvas pärast ümberehitamist 2000 ruutmeetri suuruseks.
Jõhvi Selveri müügisaal kasvas pärast ümberehitamist 2000 ruutmeetri suuruseks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ligikaudu kuu aega suletud olnud, kuid nüüd varasemast suurema müügisaaliga ja uuenenud sisustusega Jõhvi Selver, avas teisipäeval Jewe keskuses taas uksed.

Selveri müügisaal võtab enda alla nüüd 2000 ruutmeetrit, mis on 500 võrra rohkem kui varem. 

Seoses müügisaali suurenemisega on kasvanud ka kaupade sortiminent.  Kaubariiulite vahelised vahekäigud on laiemad. Välja on vahetatud kogu kaupluse sisustus - riiulid, letid, külmikud, kaalud, kassad, ekraanid, aga ka näiteks ostukärud, mis on nüüd plastmassist ja kergemini liigutatavad kui raudkärud. Uuenduseks on ka iseteenidusliku makseala SelveEkspressi lisandumine Jõhvi poodi. 

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski on Põhjarannikule öelnud, et ostukeskkond muutub hinnangul klientidele aina olulisemaks. "Määrav ei ole ainult kaubavalik, vaid ka poes käimise elamus muutub olulisemaks. Kaupluste ketid on aru saanud, et see ei ole oluline ainult suurtes linnades, vaid ka väikestes," selgitas ta Jõhvi kaupluse uuendamise ja suurendamise vajadust.   

Et kogu Jewe keskuse kaks miljonit eurot maksma minevad ümberehitustööd kestavad kuni aasta lõpuni, siis toimub sissepääs keskusesse ja ka Selverisse ajutisest sissepääsust. 

Kuna ehitustööde tõttu on hõivatud ka osa parklast, siis võib lähikuudel keskuse külastamisel tipptundidel vaba parkimiskoha leidmine osutuda keerukaks. 

Jõhvi lisandub lähiajal veel mitukümmend tuhat ruutmeetrit  kaubanduspinda. 29. novembril avatakase Jõhvi pargikeskus, kus hakkab enam kui 20 000 ruutmeetril tegutsema 60 rentniku. Kõige suurema poe avab seal Coopi Maksimarket, kus müügisaal on uuenenud Selverist ligemale kaks korda suurem ehk 3500 ruutmeetrit. 

Pargikeskuse kõrvale peal oma paarituhande ruutmeetrise poe avamise plaane ka Saksa odavpoodide kett Lidl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles