Lüganuse volikogu ei näe vallavalitsuse tagasiastumiseks põhjust

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Lüganuse volikogu aseesimees Enno Vinni, kes avaldusega Heidi Uustalu käitumise kohta lumepalli veerema lükkas, peab päris põhjuseks, miks avalikkus tema vastu pööras, mõningate huvigruppide, sealhulgas lubjakivikarjääri arendajate survet.
Lüganuse volikogu aseesimees Enno Vinni, kes avaldusega Heidi Uustalu käitumise kohta lumepalli veerema lükkas, peab päris põhjuseks, miks avalikkus tema vastu pööras, mõningate huvigruppide, sealhulgas lubjakivikarjääri arendajate survet. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ehkki üldsus ootab Kiviõli 1. keskkooli direktori ametist vabastanud Lüganuse vallavalitsuse tagasiastumist, on vallavalitsus seni olnud oma otsusele kindel ning ka volikogu koalitsioon ei näe nende tagandamiseks põhjust. Kool kutsub vallavalitsejad lahenduse leidmiseks läbirääkimislaua taha. 

Ehkki volikogu opositsiooni kaheksa liiget, Kiviõli 1. keskkooli vilistlased, õpetajad ja lastevanemad on pöördunud vallavalitsuse poole nõudmisega, et kooli direktori päevapealt ametist vabastanud vallavalitsus, kes seni on keeldunud oma otsust ümber vaatamast, astuks tagasi, ei näe volikogu koalitsioon põhjust selle küsimuse arutamiseks või volikogu erakorralise koosoleku kokkukutsumiseks. 

Tahavad välja suruda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles