Ida-Viru noori soengumeistreid saatis Peterburis edu

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Katrin Veber (keskel) ja tema õpilased ei lase käest ühtki võimalust oma teadmiste pagasit täiendada ning ilufestival "Neeva kaldad" pakub rohkelt emotsioone ja uusi ideid.
Katrin Veber (keskel) ja tema õpilased ei lase käest ühtki võimalust oma teadmiste pagasit täiendada ning ilufestival "Neeva kaldad" pakub rohkelt emotsioone ja uusi ideid. Foto: IVKH

Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse õpilased osalesid Peterburis toimunud rahvusvahelisel juuksurite võistlusel "Neeva kaldad" ning said seal ka auhinnalisi kohti.

Peterburis lõppes järjekordne rahvusvaheline ilufestival "Neeva kaldad", kus võtavad mõõtu juuksurid, kosmeetikud, meigikunstnikud ja teised iluspetsialistid. Neljandat aastat võtavad juuksurite võistlustest osa ka Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse (IVKHK) õpilased.

Neevalinnas käis suur IVKHK õpilaste delegatsioon − terve bussitäis tulevasi meistreid −, ent võistlesid tänavu neist vaid kaks: Valeria Nazarenko ja Kristiina Šatski. Valeria pälvis õhtusoengu eest hõbeda, peale selle sai ta kaks neljandat kohta päeva- ja pruudisoengu eest. Kristiina sai viienda koha õhtusoengu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles