Kohtla-Järve metsapark valiti aasta kommunaalrajatiseks

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Noortele mõeldud meelelahutusala sai metsapargis valmis hilissügisel, seetõttu saavad huvilised uued spordirajatised korralikult järele proovida alles kevade saabudes.
Noortele mõeldud meelelahutusala sai metsapargis valmis hilissügisel, seetõttu saavad huvilised uued spordirajatised korralikult järele proovida alles kevade saabudes. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eesti kommunaalmajanduse ühing tunnistas 2019. aasta parimaks kommunaalrajatiseks Kohtla-Järve Põhja rajoonis paikneva metsapargi.

Ühes meeldiva uudisega sai Kohtla-Järve linnavalitsus ka aukirja, millel Eesti kommunaalmajanduse ühingu juhatuse esimehe Ilmar Lingi allkiri.

"Mingeid materiaalseid või muid hüvesid see võit endaga kaasa ei too, kuid riiklikul tasandil tunnustus on samuti väga meeldiv," tõdes Kohtla-Järve linnapea Ljudmila Jantšenko. "Konkursil osalemise protseduur on lihtne: kui linnas lõpetatakse mõni sotsiaalse suunitlusega objekt, võib info selle kohta konkursile esitada. Nii me tegimegi: tutvustasime metsaparki ja lisasime fotod. Konkursil osales umbes kümme objekti, näiteks ära sai märgitud ka Tallinna uus Gruusia haljak, kuid meil on siiralt hea meel, et parimaks objektiks valiti just meie park."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles