Põhjaranniku tellijate peaauhind − 1111 eurot − läks sel aastal Unikülasse

Põhjarannik
Copy
Põhjaranniku õnneloosi peaauhinna tänavune võitja on Püssi lasteaia õpetaja Kaisa Kõpper.
Põhjaranniku õnneloosi peaauhinna tänavune võitja on Püssi lasteaia õpetaja Kaisa Kõpper. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kolmapäeva õhtul Põhjaranniku toimetuses toimunud tellijate õnneloosi viimases voorus sai üheksa finalisti seast peavõidu − 1111 eurot − Kaisa Kõpper Lüganuse vallas asuvast Unikülast.

Püssi lasteaias Marjake 17 lapsega rühma õpetajana töötav Kaisa Kõpper sõnas, et on Põhjaranniku tellija olnud viimased viis-kuus aastat pärast kooli lõpetamist kodukanti tagasi pöördumist. "Olen selline, kes loeb peaaegu kogu lehe läbi, sest kohaliku eluga tuleb ikka kursis olla. Uudiste kõrval loen huviga ka arvamuskülgi," rääkis ta. 

Kõpper lisas, et kuigi jälgib kohalikku uudiste voogu ka veebi vahendusel, meeldib talle siiski rohkem paberlehte lugeda.  

Tellijate õnneloosiga võidetud 1111 eurot kulub Kõpperi sõnul pere eelarves praegu väga hästi ära, sest käsil on maja soojustamine.  

Põhjaranniku õnneloos toimus nõnda, et lõppvooru pääsenud üheksa tellijat võtsid järgemööda laualt kinniseid ümbrikke, kus olid sees osalejate nimed. Esimesed kaheksa, kelle nimed välja tulid − Mati Tapner, Sirje Stepanova, Ervin Küttis, Hiie Keskla, Heldi Aia, Ave Heek, Marina Steinberg ja Eve Toost −, said auhinnaks Piletimaailma 30eurose kinkekaardi, mis võimaldab soetada pileteid nii Jõhvi kontserdimajas kui ka mujal toimuvatele kultuuriüritustele.

Viimases lauale jäänud ümbrikus oli Kaisa Kõpperi nimi ja tema pälviski peaauhinna − 1111 eurot, mis võrdub Ida-Virumaa keskmise ühe kuu brutopalgaga mullu kolmandas kvartalis. 

Toimetuses toimunud loosimisel oli tähelepanuväärne sündmus, et seal said kokku ühel ajal Kohtla-Järve 1. keskkoolis õppinud Heldi Aia ja Marina Steinberg, kes polnud üksteist näinud rohkem kui veerand sajandit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles