Ahtme haigla on 40 aasta jooksul ravinud üle poole miljoni patsiendi

Põhjarannik
Copy
Õnnitlejate seas oli Ida-Viru keskhaigla esindus eesotsas juhatuse esimehe Tarmo Bakleriga, kes andis Ahtme haigla peaarstile Georgi Belotserkovskile koos õnnitlustega üle ka kingitused.
Õnnitlejate seas oli Ida-Viru keskhaigla esindus eesotsas juhatuse esimehe Tarmo Bakleriga, kes andis Ahtme haigla peaarstile Georgi Belotserkovskile koos õnnitlustega üle ka kingitused. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kogu Virumaal ainsana psühhiaatrilist ravi pakkuv Ahtme haigla tähistas selle aasta jaanuaris 40 aasta möödumist haigla asutamisest. Sünnipäevapidu peeti läinud reedel Toila spaa restoranis Mio Mare, kuhu oli õnnitlejaid saabunud raviasutustest üle Eesti. Sotsiaalministeeriumi esindaja andis haiglale üle minister Tanel Kiige tänukirja. Oma tegutsemise vältel on haigla ravinud rohkem kui poolt miljonit inimest. 

"Haiglas on täna kõik vajalik olemas, haigla toimib. Kõige suurem probleem on kaadripuudus," ütles haigla peaarst Georgi Belotserkovski. Ta tõi näiteks, et haigla ligi 78 töötajast on peaaegu pooled töötanud siin rohkem kui 20 aastat, kümnest arstist viis on pensionieas.

"Kaadripuudus pole ainult meie mure, see on üle-eestiline probleem," lisas ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles