Ida-Virus ööbimised kasvasid ligi viiendiku võrra

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
IDA-VIRU TORKAS SILMA: Nädalavahetusel toimunud Eesti suurimal turismimessil "Tourest" sai Ida-Virumaa boks auhinna nutika osalejakaardi konkursil. Kaevandusmuuseumi juht Etti Kagarov tõi turismirahvale kollased kiivrid, millele kinnitati rinnasilt − nii paistsid maakonna esindajad hästi silma. Eesti turismifirmade liidu auhinna võttis vastu Ida-Viru turismiklastri turunduse projektijuht Meelis Kuusk (pildil). Tema sõnul läks mess ka muus mõttes edukalt. "Tutvustasime Ida-Virumaad kui seiklusmaad nii eestlastele kui välismaalastele ja kogusime 1300 uut sõpra, kes olid huvitatud meie uudiskirjaga liitumisest. Meil olid abiks klastripartnerid ja Seiklusmaa TV noored, kes tegid kohapeal lahedaid videoid ja intevjueerisid külastajaid," rääkis Kuusk.
IDA-VIRU TORKAS SILMA: Nädalavahetusel toimunud Eesti suurimal turismimessil "Tourest" sai Ida-Virumaa boks auhinna nutika osalejakaardi konkursil. Kaevandusmuuseumi juht Etti Kagarov tõi turismirahvale kollased kiivrid, millele kinnitati rinnasilt − nii paistsid maakonna esindajad hästi silma. Eesti turismifirmade liidu auhinna võttis vastu Ida-Viru turismiklastri turunduse projektijuht Meelis Kuusk (pildil). Tema sõnul läks mess ka muus mõttes edukalt. "Tutvustasime Ida-Virumaad kui seiklusmaad nii eestlastele kui välismaalastele ja kogusime 1300 uut sõpra, kes olid huvitatud meie uudiskirjaga liitumisest. Meil olid abiks klastripartnerid ja Seiklusmaa TV noored, kes tegid kohapeal lahedaid videoid ja intevjueerisid külastajaid," rääkis Kuusk. Foto: Erik Peinar

Ida-Virumaa turismi kasvutempo teeb teistele maakondadele silmad ette.

Viimase kahe aastaga on Ida-Virumaa turism kasvanud 88 000 öö võrra: 2018. aastal lisandus 55 000 ja 2019. aastal 33 000 ööd. Üle-eelmise ja eelmise aasta ööbimiste kasv on kokku 22 protsenti (teistel suurtel maakondadel 6-7 prontsenti).

Kiire kasvutempo 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles