Hoonete renoveerimistoetust jätkus Lüganusel mõneks tunniks

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Lüganuse vald panustab igal aastal kümneid tuhandeid eurosid kortermajade ja eramute korrastamiseks, kuid toetuse vajadus on nii suur, et raha jätkub vaid kõige kiirematele.
Lüganuse vald panustab igal aastal kümneid tuhandeid eurosid kortermajade ja eramute korrastamiseks, kuid toetuse vajadus on nii suur, et raha jätkub vaid kõige kiirematele. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Lüganuse vallas jätkus veebruari alguses avatud programmist "Ehitised korda" nii eramute kui kortermajade renoveerimiseks antavat toetust vaid kõige kiirematele, sest sinna eraldatud 50 000 eurot sai otsa mõne tunniga. 

Lüganuse valla eramute ja kortermajade renoveerimiseks mõeldud toetuse selleaastane maht on 50 000 eurot. Ehkki programmi kestus on 3. veebruarist kuni 31. oktoobrini, sai toetus otsa juba poole päevaga. "Sellega on nagu eliitkooli saamisega: kes ees, see sees," ütles Lüganuse vallavanem Viktor Rauam, kelle sõnul on juba teist aastat samasugune olukord: programmi avamisest kulub pool päeva ning kogu sinna planeeritud raha saab otsa. 

Muudavad korda 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles