Kalevi tänava kapitaalremondi lõppu tuleb oodata

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kalevi tänava rekonstrueerimise esimese etapi lõpetas Tallinna firma TREV-2 Grupp edukalt möödunud aasta oktoobris.
Kalevi tänava rekonstrueerimise esimese etapi lõpetas Tallinna firma TREV-2 Grupp edukalt möödunud aasta oktoobris. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Möödunud aastal rekonstrueeriti Kohtla-Järvel osa Kalevi tänavast, kulutades selleks üle miljoni euro. Tänavu oli kavas üks Järve linnaosa tuiksooni lõplikult korda teha, ent see plaan tuleb tõenäoliselt edasi lükata.

Kohtla-Järve abilinnapea Deniss Veršinin ütles, et tänavu aasta algul linn küll taotles majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt Kalevi tänava rekonstrueerimise teise etapi jaoks toetust, kuid seda kahjuks ei saanud. Ent ta rõhutas, et punkti sellele projektile panna on esialgu vara. "Küsisime hiljuti ministeeriumist taas selle kohta infot ning seega pole välistatud, et mingi raha siiski leitakse. Ootame uudiseid."

Kohtla-Järve linnapea Ljudmila Jantšenko sama optimistlikult meelestatud ei ole. "Arvestades riigis ja eriti majanduses valitsevat olukorda, siis vaevalt praegu millelegi loota saab," arvas ta. "Linnaeelarves sellist raha ei ole. Ent kui tänavu jätkata ei õnnestu, siis hakkame järgmisel aastal taas toetust taotlema või siis muid investeerimisvõimalusi otsima."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles