Jõhvi elurajoonis tahetakse keelata alkoholi öömüük

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Baar L'Amour on Jõhvis kõige kauem lahtiolev meelelahutusasutus, mis tähendab, et sinna kogunetakse üle linna siis, kui kõik teised joogikohad juba kinni. Selleks ajaks on pidutsejad aga juba sageli korrarikkumistele avatud meeleolus ning tihtipeale peab sekkuma politsei.
Baar L'Amour on Jõhvis kõige kauem lahtiolev meelelahutusasutus, mis tähendab, et sinna kogunetakse üle linna siis, kui kõik teised joogikohad juba kinni. Selleks ajaks on pidutsejad aga juba sageli korrarikkumistele avatud meeleolus ning tihtipeale peab sekkuma politsei. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi mikrorajoonis tahetakse ühe probleemse baari pärast keelustada öine alkoholimüük − sellekohane eelnõu on saadetud vallavalitsusele seisukoha võtuks. 

Jõhvi politsei teatas veebruari algul vallavalitsusele saadetud kirjas kahest probleemsest baarist ning et Jõhvi linnas asuvate baaride kahe möödunud aasta jooksul registreeritud juhtumeid võrreldes on selgelt näha, et korrarikkumiste arv seal on kasvanud. 2018. aasta jooksul sai politsei erisugustel põhjustel Keskväljak 7 asuva baari Jõhvi Kelder juurde väljakutseid 35 korral, mullu aga registreeriti sealt laekunud teateid juba 56. 

Mikrorajoonis asuva baari L'Amour juurest laekus politseisse 2018. aastal teateid üheksal korral, mullu tuli juba 20 teadet. Suurem osa väljakutsetest baaride aadressidele laekub öösiti kella kolmest viieni ning nende puhul on enamasti tegemist vägivallateadetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles