9. maid kogunes enim inimesi tähistama Kohtla-Järve vanalinna ja Narva tanki juurde

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kõige rohkem inimesi kogunes Narva jõe ääres asuva tankimonumendi juurde ning politsei pidi inimestele seal karantiinireegleid korduvalt meelde tuletama.
Kõige rohkem inimesi kogunes Narva jõe ääres asuva tankimonumendi juurde ning politsei pidi inimestele seal karantiinireegleid korduvalt meelde tuletama. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ida-Virumaal kogunes 9. mail teise maailmasõja mälestusmärkide juurde võidupüha tähistama kõige rohkem inimesi Kohtla-Järve vanalinnas ning Narva tanki juures. Narva-Jõesuus peeti kinni mees, kes stardipüstolist "aupauku" tegi.

Narva politseijaoskonna juht Sergei Andrejev ütles, et politsei jälgis inimeste kogunemispaiku ning võib öelda, et päev möödus rahulikult. "Politsei poolt oli välja pandud lisaressurss ning ka kohalikud omavalitsused aitasid vabatahtlike ja korrakaitseametnikega," sõnas Andrejev. Tema sõnul oli politsei suurem tähelepanu koondatud inimeste kogunemiskohtadesse Narvas, Sillamäel ja Kohtla-Järvel.

Kõige rohkem kogunes inimesi Kohtla-Järve vanalinnas ning Narvas nõukogude tankimonumendi juures. "Seal pidime korduvalt inimestele meelde tuletama, et on tarvis järgida 2+2 reeglit," sõnas Andrejev. Politseile oli tema sõnul sel päeval abiks ka sisekaitseakadeemia droonikeskus, mis andis võimaluse saada hea pildi inimeste liikumisest ka ülaltvaates. Samal ajal oli drooni kõlarist võimalik edastada inimestele ka meeldetuletust karantiinireeglite järgimise vajalikkuse kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles