Ossipenko tagasitulek volikogusse jäi ära

Põhjarannik
Copy
Nikolai Ossipenko ise osales viimati volikogu istungitel ligemale kaheksa aastat tagasi, kuid tema valimisliidu saadikud käivad olulisemaid küsimusi kooskõlastamas tema enda juures Peipsi ääres puhkekeskuses Suvi.
Nikolai Ossipenko ise osales viimati volikogu istungitel ligemale kaheksa aastat tagasi, kuid tema valimisliidu saadikud käivad olulisemaid küsimusi kooskõlastamas tema enda juures Peipsi ääres puhkekeskuses Suvi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

​Aastaid volikogus sisuliselt enda valimisliitu Jõhvi − Meie Kodu juhtinud Nikolai Ossipenko tagasitulek volikogusse jäi ära. 

Ossipenko taastas juulikuu alguses üle pika aja oma volikogu liikme volitused. Kuid neljapäeval toimunud istungi eel saatis ta kantseleile teate, et soovib oma volitused taas kolmeks kuuks peatada. 

Ossipenko on küll mitmetel viimastel kohalikel valimistel kandideerinud, kuid on alati oma volikogu liikme volitused peatanud ning teda pole juba mitmeid aastaid volikogus nähtud. Väidetavalt on see olnud seotud tervislike põhjustega.

Tema volituste taastamine tähendanuks seda, et volikogust langeb välja Velli Naber, kes on pärast võimupööret liitunud uue koalitsiooniga ning keda Ossipenko on koos samuti poolt vahetanud Aleksandr Romanovitšiga nimetanud reeturiks. Sellega väheneks uue koalitsiooni häälte arv volikogus 12-lt 11-le ehk võimuliidule jääks volikogus vaid ühe hääle suurune ülekaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles