Jõhvis plaanitakse uut võimupööret

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvis toimus eelmine võimupööre juuni algul, kui Keskerakond läks lõhki seetõttu, et erakonnakaaslased Eduard East ja Arthur Seppern osalesid katses võtta maha vallavanem Max Kaur. Toona toetas Repinski Kauri ning Keskerakonna ridadest visati välja Seppern ja East − viimane jäi ilma ka volikogu esimehe kohast.
Jõhvis toimus eelmine võimupööre juuni algul, kui Keskerakond läks lõhki seetõttu, et erakonnakaaslased Eduard East ja Arthur Seppern osalesid katses võtta maha vallavanem Max Kaur. Toona toetas Repinski Kauri ning Keskerakonna ridadest visati välja Seppern ja East − viimane jäi ilma ka volikogu esimehe kohast. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pärast suve hakul toimunud võimupööret Jõhvis, kus keskerakondlasest Marti Repinski toel jäi võimule küll senine samuti Keskerakonda kuuluv vallavanem Max Kaur, kuid võimule tuli uus koalitsioon, on Repinski taas aktiveerunud, et uuesti võimu pöörata. 

Riigikogu liige Martin Repinski, kes Jõhvi volikogusse ei kuulu, on viimasel ajal üles näidanud aktiivsust ja teinud erakonnakaaslasest vallavanemale Max Kaurile ettepaneku ametist tagasi astuda, pakkudes talle uues koalitsioonis abivallavanema kohta. Kaur keeldus. 

Ennustaja tuleb volikokku 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles