Kohtla-Järvel suleti nädalaks lasteaed, spordihoone ja ujula

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järve ujula on seoses spordikeskuse kahe töötaja nakatumisega koroonasse vähemalt nädal aega suletud.
Kohtla-Järve ujula on seoses spordikeskuse kahe töötaja nakatumisega koroonasse vähemalt nädal aega suletud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järvel on töötajate nakatumise tõttu koroonaviirusse vähemalt nädalaks suletud nii lasteaed Rukkilill kui ka linna spordihoone ja ujula.

Kohtla-Järve Ahtme linnaosas asuvas lasteaias  Rukkilill on haigestunud üks töötaja, kes on koos oma lähikontaktsetega kodus ja jääb terviseameti jälgimise alla kaheks nädalaks.

Kahe töötaja haigestumine tõttu on nädalaks suletud ka Kohtla-Järve spordihoone ja bassein. Terviseameti ja Kohtla-Järve linnavalitsusega otsuse kohaselt jäävad haigestunud ja lähikontaktsed koju kaheks nädalaks ning ülejäänud töötajaid nädalaks.

Kohtla-Järve linnavalitsuse kultuuri- ja spordi peaspetsialist Kristiine Agu ütles, et Järveküla tee 44 asuvad spordihoone ja ujula suleti reedel ja loodetavasti reedel selle nädala lõpus saab uksed taas lahti teha. Koroona tõttu jäävad sel nädalal ära pallimängude, džuudo, poksi, tõstmise ja ujumistrennid.

Agu märkis, et teistes linna spordikeskuse majad, sealhulgas Järve vanalinnas asuv jäähall ja Ahtme spordihall on külastajatele avatud. 

Ida-Virumaal on koroonaviirusese viimastel nädalatel haigestunud üle 90 inimese, lähikontaktsete ringis on jälgimisel enam kui 700 inimest.

Terviseameti poolt on Ida-Virumaal  jälgimisel 4 kollet, millest Estonia kaevanduse koldega on seotud 54, Jõhvi Keldri koldega 15, Ojamaa kaevanduse koldega 8 ja niinimetatud  "Ühendkuningriigi" (viirus tuli sealt riigist saabunud inimesega) koldega 6 inimest.

Viimase ööpäeva jooksul uusi teateid nakatunutest ei lisandunud, kuid pühapäeva jooksul testiti laborites ka tavapärasest vähem proove. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles