20aastases Virumaa kolledžis on saanud kõrghariduse üle tuhande inimese

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Sünnipäevalapsest on kombeks head rääkida ja Tallinna tehnikaülikooli värske rektor Tiit Land on jõudnud end juba Virumaa kolledži voorustega kurssi viia. "Virumaa kolledžil on praeguseks arendatud välja baas, kus nii tudengitel kui õppejõududel on võimalik luua uusi arendusi. Ennekõike pean silmas infotehnoloogiat: virtuaalreaalsus, robotid jne. Teiseks õpetatakse siin erialasid, mis vähemalt järgmise kümne aasta jooksul ei kao. Virumaa kolledž on ajaga kaasas käinud. Vaadates tulevikku, olen mõõdukalt optimistlik."
Sünnipäevalapsest on kombeks head rääkida ja Tallinna tehnikaülikooli värske rektor Tiit Land on jõudnud end juba Virumaa kolledži voorustega kurssi viia. "Virumaa kolledžil on praeguseks arendatud välja baas, kus nii tudengitel kui õppejõududel on võimalik luua uusi arendusi. Ennekõike pean silmas infotehnoloogiat: virtuaalreaalsus, robotid jne. Teiseks õpetatakse siin erialasid, mis vähemalt järgmise kümne aasta jooksul ei kao. Virumaa kolledž on ajaga kaasas käinud. Vaadates tulevikku, olen mõõdukalt optimistlik." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Iga kord tulen kolledžisse, naeratus näol, see on nagu pidupäev," kinnitas kolmanda kursuse tudeng Georgi Kaleis. Teisipäevane pidupäev oli erilisem kui tavaliselt, sest Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledž tähistas 20. aastapäeva.

Juubeliürituste raames toimunud konverentsil "Virumaa kolledž 3000 − virtuaalne või reaalne?" esitles Georgi Kaleis koos kahe kaastudengiga õppestende, mille nad on ehitanud tehnikaerialade populariseerimiseks. Noormees tundis end Jõhvi kontserdimaja suurel laval silmanähtavalt koduselt ja kinnitas hiljem Põhjarannikule, et ka kolledž on saanud temale teiseks koduks.

Üle viiesaja tudengi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles