Uus Jõhvi vallavanema kandidaat tuleb Lõuna-Eestist (1)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Ajaleht Lõuna-Eesti Postimees kirjutas Jüri Konradist 2019. aastal kui Eesti kõige suuremate musklitega abivallavanemast.
Ajaleht Lõuna-Eesti Postimees kirjutas Jüri Konradist 2019. aastal kui Eesti kõige suuremate musklitega abivallavanemast. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäevasel Jõhvi volikogu istungil, kus päevakorras on uue vallavanema valimine ning vallavalitsuse liikmete ametisse nimetamine, võidakse uueks vallavanemaks valida Valga vallavolikogu liige Jüri Konrad. Enne tehti ettepanek ka endisele Tartu abilinnapeale Artjom Suvorovile. Koalitsioon on uue vallavanema kandidaadi nime pingsalt varjanud.

Möödunud nädalal Jõhvis võimupöörde korraldanud Nikolai Ossipenko ja Martin Repinski juhitavate jõudude koalitsioonil ei läinud uue vallavalitsuse kokkupanek lihtsalt. Kuigi algusest peale oli kokku lepitud, et nii volikogu esimehe kui vallavanema koha saab Keskerakond ning kaks abivallavanema kohta Ossipenko juhitav Jõhvi − Meie Kodu, oli väidetavalt vallavanema kohale algul kolm kandidaati. 

Ettepaneku tulla Jõhvi valda juhtima tegi koalitsioon mitmele inimesele. Näiteks Artjom Suvorovile (31), kes oli aastatel 2015-2017 Tartu abilinnapea ja on praegu Keskerakonna Tartu piirkonna koordinaator.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles