Kohtla-Järve meelitab pooltühjade kortermajade elanikke kolima

Copy
Nõnda nägi mõned aastad tagasi välja Vahtra tänava 23. maja. Nüüdseks seda enam olemas ei ole, kuna linn lammutas selle maha.
Nõnda nägi mõned aastad tagasi välja Vahtra tänava 23. maja. Nüüdseks seda enam olemas ei ole, kuna linn lammutas selle maha. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve plaanib kahe pooltühjaks jäänud kortermaja elanikud ümber kolida ning seejärel tühjaks jäävad korterelamud lammutada. 

Riigi poolt rahastatava pilootprojekti käigus valivad Kohtla-Järve, Lüganuse ja Valga omavalitsused välja ühe või kaks pooltühja korterelamut ning kolivad sealsed elanikud ümber.

Kohtla-Järvel on  jõutud läbirääkimisteni kahe välja valitud, Järve linnaosas paikneva maja elanikega. Nende majade aadresse linnavalitsuse linnaarengu peaspetsialisti Vadim Vilde esialgu ei avaldata, et vältida marödeeritsemist ning seni pole veel ka kõigi elanikega kokkuleppele jõutud. "Mõnega neist oleme juba läbi rääkinud ning võib öelda, et nad on tihedamini asustatud majadesse ümberkolimisest huvitatud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles