Jõhvi vallavanema maksujalajälg ettevõtjana on olnud nullilähedane

Erik Gamzejev
Copy
Jüri Konrad on ise 1. augustil teinud Facebooki postituse, milles märgib, et tema ööklubis käib möll ja rahvast jätkub ka lavale.
Jüri Konrad on ise 1. augustil teinud Facebooki postituse, milles märgib, et tema ööklubis käib möll ja rahvast jätkub ka lavale. Foto: Kuvatõmmis / Facebook

Ettevõtjana Jõhvi volikogule tutvustatud uue vallavanema Jüri Konradi osaühing Mismar on viimase 12 kuu jooksul kokku maksnud riigile makse suurusjärgus, mis võrdub kõigest mõne päeva palgaga tema praeguses ametis.  

Valgamaa keskerakondlase Jüri Konradi esitas oktoobri alguses toimunud istungil vallavanema kandidaadiks Jõhvi volikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Arthur Seppern. Napilt pool minutit kestnud sõnavõtu jooksul rõhutas ta koguni kaks korda, et Konrad on ettevõtja. 

Jõhvi uus vallavanem ongi juba 18 aastat tegutseva ning Valgas Tolli hostelit ja ööklubi Yes omava osaühingu Mismar asutaja ning ainus juhatuse liige. Avalikest andmebaasidest ilmneb aga, et deklareeritud käibe ja maksude laekumise põhjal Konradi firma viimastel aastatel justkui ei tegutsekski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles