Jõhvi vanemad pöördusid laste turvalisuse pärast ministeeriumisse

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Selle nädala teisipäeval töötas Sipsiku lasteaia õuealal ka rasketehnika, kuid vallavalitsuse kinnitusel lapsi sinna piirkonda jalutama ei lasta.
Selle nädala teisipäeval töötas Sipsiku lasteaia õuealal ka rasketehnika, kuid vallavalitsuse kinnitusel lapsi sinna piirkonda jalutama ei lasta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi Lasteaedade Sipsiku majas käivate laste vanemad pöördusid haridus- ja teadusministeeriumi poole kirjaga, kus nad tunnevad muret laste turvalisuse ja heaolu pärast. Vallavalitsuse kinnitusel on tegu ajutiste ebamugavustega, mis remondi lõppedes mööduvad. 

Ministeeriumile, aga ka vallavalitsusele saadetud kirjas on vanemate mureks Sipsiku majas toimuv remont. Vanematele teadaolevalt pidi remont lõppema 17. augustiks, mil lapsed pidid Sipsiku majja tagasi minema. 13. augustil aga anti kirja kohaselt vanematele teada, et Sipsiku majas ei ole remonttööd veel lõpetatud ja lapsed peavad käima teises lasteaias liitrühmas. Esmalt käisid lapsed Kalevipoja, hiljem Pillerkaari majas. Alates 7. oktoobrist käivad lapsed taas Sipsiku majas, kus ei ole remonttööd siiani lõpetatud, majal puudub kasutusluba, õuealal käib ehitamine ja sõidab rasketehnika.

Hoolekogu pole arutanud 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles