Spordiklubide laadal pakkusid suurimat huvi paintball ja kardisõit

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Rohkelt küsimusi esitati spordiklubide laadal paintball'i kohta.
Rohkelt küsimusi esitati spordiklubide laadal paintball'i kohta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval peeti Ahtme spordihallis esimene infopäev, kus tutvustas oma tegevust 12 spordiklubi. Klubide toimetustega oli tutvuma tulnud üle kahesaja linnaelaniku.

Spordiklubide laada korraldaja Irina Vladimirova meelest võinuks üritusel osaleda ka rohkem inimesi, kuid koroonaviirusega seotud muret tekitavat olukorda arvestades oli projekt tema sõnul siiski edukas.

"Kõik õnnestus ning kohale tulnud igavust tundma ei pidanud," rääkis ta. "Lapsed mängisid jalgpallisektoris meeleldi palli, tähelepanu äratasid Kuldkaru maadlejate etteasted ning spordiklubi Adlant võimlejad andsid särava etenduse. Keegi osalenutest tähelepanuta ei jäänud."

Publikule pakkusid suurimat huvi paintball ja kardisõit − ehkki need klubid tegutsevad Kohtla-Järvel juba aastaid, pole sugugi mitte kõik linlased nende olemasolust kuulnud.

Üritusest osavõtnute vastukajade põhjal võib öelda, et linlased veetsid laadal põnevalt aega ja said kasulikku infot. Need, kel vedas, läksid koju lisaks muljetele ka kingitustega − päeva jooksul toimus kolm loteriid.

Kohtla-Järve linnavalitsuse spordi peaspetsialist Kristiine Agu ei saanud laupäeval spordihallist läbi astuda, kuid ütles, et põhimõtteliselt toetab ta selliseid algatusi, eriti kui need tulevad noortelt.

"Mul on vaid üks soov: parem oleks selliseid üritusi teha sügise alguses, kui spordiklubid alles oma meeskondi kokku panevad. See oleks neile uute tulijate nimekirjade täitmisel ehk abiks," sõnas ta.

Irina Vladimirova soovib alustatut järgmisel aastal jätkata. "Püüan oma kogemust arvesse võttes juba varakult ettevalmistusi tegema hakata, et rohkem klubisid kohale meelitada. Laada mitmekesistamiseks aga kutsun lisaks sportlastele osalema võib-olla ka loomeringe, mida on Kohtla-Järvel samuti palju."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles