Turismiettevõtjad kinkisid maskijagajatele tänumaskid

Põhjarannik
Copy
Ülemaakondliku maskide jagamise aktsiooni algatajad, omavalitsusliidu esimees Eve East ja regionaalse kriisikomisjoni juht Ailar Holzmann said turismikoordinaatorilt Kadri Jalonenilt (keskel) neljapäeva õhtul kingiks südametega IDA/VIRU maskid.
Ülemaakondliku maskide jagamise aktsiooni algatajad, omavalitsusliidu esimees Eve East ja regionaalse kriisikomisjoni juht Ailar Holzmann said turismikoordinaatorilt Kadri Jalonenilt (keskel) neljapäeva õhtul kingiks südametega IDA/VIRU maskid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru turismiedendajad tänasid Ida-Eesti regionaalset kriisikomisjoni ning Ida-Viru omavalitsusliitu nende sel nädalal korraldatud maskiaktsiooni eest.

"IDA/VIRU maskid on tänukink abi eest inimeste informeerimisel, mis aitab viirust kontrolli alla saada," ütles Ida-Viru turismiklastri koordinaator Kadri Jalonen.

Tema sõnul on ettevõtjatele kõige tähtsam, et saaks võimalikult kiiresti kriisist väljuda ja uksed avada. Selleks on vajalik riigi abi, sealhulgas elanike informeerimine ja piirangute täitmise tõhus järelevalve.  

Reedel jagas Ida-Eesti regionaalse kriisikomisjoni ja omavalitsusliidu ühine meeskond − ligemale poolsada inimest − maske viimast päeva, kandes ise juba IDA/VIRU logoga näokaitset. Kokku jagati maske suuremates kaubanduskeskustes ja teistes rahvarohketes kohtades üle maakonna. 

IDA/VIRU logoga maskid tulevad lähiajal müüki ka veebis asuvasse Ida-Viru kingipoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles