Narva keskerakondlased läksid karvupidi kokku Yana Toomiga (1)

Ilja Smirnov
Copy
Keskerakonna Narva piirkonna juhatuse praegune koosseis valiti 2018. aasta oktoobris toimunud üldkoosolekul. Toona oli ühendavaks lüliks Yana Toom (keskel), kelle tegutsemine on aga nüüd pahandanud teisi juhatuse liikmeid.
Keskerakonna Narva piirkonna juhatuse praegune koosseis valiti 2018. aasta oktoobris toimunud üldkoosolekul. Toona oli ühendavaks lüliks Yana Toom (keskel), kelle tegutsemine on aga nüüd pahandanud teisi juhatuse liikmeid. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Keskerakonna Narva piirkonna juhatuse liikmed ei soovi teha enam koostööd piirkonna esimehe, eurosaadiku Yana Toomiga, kes püüab vastu nende tahtmist tuua erakonda Narva endisi juhte.  

Esmaspäeva hommikul potsatas paarikümne Keskerakonna juhatuse liikme postkasti e-kiri, mille all olid kuue Narva piirkonna juhatuse liikme nimed. Kirja põhisõnum oli, et nad ei soovi teha enam koostööd Yana Toomi ja Keskerakonna Ida-Virumaa koordinaatori Allen Alletiga, keda süüdistati selles, et nad üritavad Narva piirkonna nõusolekuta võtta Keskerakonda vastu novembris võimult kukutatud linnapea Aleksei Jevgrafovi ja tema volikogu liikmetest toetajaid. 

Toom: Tammiste võtku palderjani 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles