Ida-Virumaa omavalitsused: Ratase valitsus ei tee meist välja (2)

Erik Gamzejev
Copy
Eve Easti hinnangul peaks valitsus vähemasti selgitama, miks ta on eiranud Ida-Virumaal pool aastat kestnud arutelu käigus sündinud ettepanekuid.
Eve Easti hinnangul peaks valitsus vähemasti selgitama, miks ta on eiranud Ida-Virumaal pool aastat kestnud arutelu käigus sündinud ettepanekuid. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ida-Virumaa omavalitsused on nördinud, et valitsus ei ole rohkem kui kuu aja jooksul teinud välja nende ühispöördumisest, milles küsiti selgitust, miks otsustas valitsus Ida-Virumaa jaoks mõeldud õiglase ülemineku fondi 340 miljonit eurot suunata kasutamiseks ka teistesse maakondadesse. 

Ida-Virumaa omavalitsuste liit (IVOL) tunneb muret, et ligemale pool aastat kestnud hea koostöö õiglase ülemineku kava koostamisel lõppes, kui valitsus eiras maakonna ettepanekut suunata 90 protsenti fondi rahast uute töökohtade loomisesse ja hakkas seda raha jaotama ka muudeks ettevõtmisteks ning samuti Lääne-Virumaale ja Jõgevamaale.  

Et 2. detsembril tehtud pöördumisest pole valitsus siiani välja teinud, läkitas IVOL sel nädalal Stenbocki majja uue kirja.   

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles