Kohtla-Järve keskerakondlaste üks liidreid astus parteist välja

Copy
Ehkki Svetlana Vladimiroval keskerakondlastega vastuolusid ei ole, otsustas ta hakata parteituks.
Ehkki Svetlana Vladimiroval keskerakondlastega vastuolusid ei ole, otsustas ta hakata parteituks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve keskerakondlaste üks liidreid, slaavi põhikooli direktor Svetlana Vladimirova, astus  Keskerakonnast välja, et mitte tekitada perekonnasisest poliitilist veelahet oma reformierakondlasest elukaaslase Vitali Borodiniga, kes on Kohtla-Järve abilinnapea. 

Möödunud laupäeval võis "oravasalliga" Svetlana Vladimirovat näha osalemas lumeskulptuuride festivalil Reformierakonna võistkonnas. Vladimirova ütles, et ei ole astunud Reformierakonda, kuid tunnistas, et keskerakondlastega läksid tema teed lahku isiklikel põhjustel.

"Astusin eelmise aasta 26. detsembril Keskerakonnast välja. See oli läbimõeldud samm eesmärgiga alustada uut aastat iseenda ees ausaks jäädes," selgitas Vladimirova, kes on olnud ka Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna aseesimees. "Ma pole oma endiste parteikaaslaste peale solvunud ning meie vahel pole mingeid erimeelsusi, see samm on seotud muutustega minu isiklikus elus. Pole saladus, et minu elukaaslane on Reformierakonna liige. Tahan teda toetada, kuid parteilidistsipliin seda alati ei võimalda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles