Kohtla-Järvel jääb jäätmevedajaks Ekovir

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Olmejäätmeid veab Kohtla-Järvel ka edaspidi Ekovir, ent kõvasti kallinenud konteinerite kasutamisest võivad tarbijad loobuda.
Olmejäätmeid veab Kohtla-Järvel ka edaspidi Ekovir, ent kõvasti kallinenud konteinerite kasutamisest võivad tarbijad loobuda. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järvel korraldati hange jäätmeveoteenuse osutaja leidmiseks. Võitjaks tunnistati OÜ Ekovir, kellega linn sõlmis lepingu viieks aastaks.

Hankel osales kolm ettevõtet − lisaks Ekovirile pakkusid oma teenuseid Eesti Keskkonnateenused ja Ragn-Sells −, ent Ekovir küsis prügiveo eest teistest peaaegu kaks korda väiksemat hinda.

"Kui Ekovir küsis olmejäätmete kuupmeetri eest 5,94 eurot, siis Eesti Keskkonnateenused 9,48 ja Ragn-Sells 10,38 eurot," kommenteeris abilinnapea Deniss Veršinin. "Uurisime üle-eestilist statistikat ning võin kinnitada, et see on üks madalamaid hindu ning see teeb rõõmu. Ekoviril on aastatepikkune kogemus, nad tegutsevad olmejäätmete turul 2004. aastast ja teenindavad meie linna juba ammu, seetõttu pole kahtlustki, et nad tulevad ka edaspidi toime."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles