Rohepööre on viinud Keskerakonnalt Ida-Virumaal pooled toetajad

Erik Gamzejev
Copy
Keskerakonna esimees Jüri Ratas osales 2018. aasta sügisel Auvere elektrijaama avamisel, kuid kliimapoliitika tõttu on isegi see uus jaam pidanud samuti paljudel kuudel tööta olema. Ratase peaministriks oleku aastatel on Ida-Virumaal põlevkivitööstuses rohepöördega kadunud mitu tuhat töökohta ja see on avaldanud negatiivset mõju Keskerakonna populaarsusele Ida-Virumaal.
Keskerakonna esimees Jüri Ratas osales 2018. aasta sügisel Auvere elektrijaama avamisel, kuid kliimapoliitika tõttu on isegi see uus jaam pidanud samuti paljudel kuudel tööta olema. Ratase peaministriks oleku aastatel on Ida-Virumaal põlevkivitööstuses rohepöördega kadunud mitu tuhat töökohta ja see on avaldanud negatiivset mõju Keskerakonna populaarsusele Ida-Virumaal. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Rohepöördega Ida-Virumaal kaasnenud tuhandete töökohtade kadu on maksnud Ida-Virumaal Keskerakonnale ligikaudu poolte seniste toetajate kadumise. 

Palju aastaid Ida-Virumaal enam kui 50protsendilist toetust omanud Keskerakonnal on nüüdseks toetus langenud 23 protsendile, selgus ERRi tellimusel Turu-uuringute ASi tehtud uuringust, mis hõlmas inimesi, kel on õigus osaleda riigikogu valimistel. 

Reformierakond kerkis esimeseks 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles