Martin Repinski kolis Viimsisse, kuid lubab jääda jõhvilaseks

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi volikogu liige Martin Repinski ja tema elukaaslane, endine volikogu liige Jekaterina Vassiljeva ostsid elamise Harjumaale, kuid Repinski sõnul jääb tema elukoht endiselt Jõhvi.
Jõhvi volikogu liige Martin Repinski ja tema elukaaslane, endine volikogu liige Jekaterina Vassiljeva ostsid elamise Harjumaale, kuid Repinski sõnul jääb tema elukoht endiselt Jõhvi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Endine Jõhvi vallavanem ning praegune volikogu ja riigikogu liige, keskerakondlane Martin Repinski kinnitab, et on endale uue kodu soetanud Harjumaale Viimsi valda, kuid see ei tähenda elukoha vahetamist ja volikogust ta lahkuda ei plaani.  

"Vastab tõele, et soetasime Viimsis ridaelamuboksi, aga see ei tähenda elukohavahetust. Nii nagu ennegi, viibin oma töökohustuste pärast päris palju Tallinnas, kuid Jõhvi jääb minu kodu, kus ma alati käin hea meelega," rääkis Repinski Põhjarannikule.

Riigikogu ja Jõhvi volikogu liikme sõnul elabki ta praegu kahes linnas, ent lubab, et kui ta ühel hetkel enam riigikogu liige pole, jääb tema püsielukohaks Jõhvi. "See on ka põhjus, miks on minule Ida-Virumaa ja selle maakonnakeskuse tulevik tähtis ning miks ma kindlasti kandideerin Jõhvi volikokku eelseisvatel valimistel," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles